Instruktori

Ako želiš utvrditi svoje znanje iz osnovnoškolskih ili srednjoškolskih predmeta, onda su instrukcije kod don Bosca pravo mjesto za tebe! U našoj župi održavaju se besplatne instrukcije svakog tjedna od ponedjeljka do četvrtka u prostorijama crkve Svete Mati Slobode. Počinju nakon večernje mise u 19.40h, a traju do 21h.

Instrukcije su dostupne iz svih predmeta i nije potrebna prijava ili najava dolaska. Dovoljno je samo doći, a naši će se studenti s FER-a, PMF-a i ostalih fakulteta pobrinuti za prenošenje znanja i razumijevanje predmeta s kojima pojedinac ima poteškoća.

S druge strane, ako si student, imaš viška vremena i željan si podijeliti svoje znanje – vrata instruktora širom su ti otvorena!  Sve što trebaš je prijaviti se na mail: . Instrukcije ne zahtijevaju nikakvu pripremu i sve se događa na licu mjesta.

Nakon uspješno prenesenog i primljenog znanja, instruktori su uvijek raspoloženi za razgovor i druženje. Iza instrukcija, oratorij je uvijek otvoren za igru i boravak u dobrom raspoloženju te zajedničku molitvu krunice i riječ za laku noć.