Arhiva

Pretraži sve prethodne,
Događaje & Objave


  • Izaberi uzrast

  • Izaberi Vrstu

Pronađene 55 Objave

Tečaj prirodnog planiranja obitelji – Žena zna

U ponedjeljak i utorak, 15. i 16. studenog u 20h u dvorani don Petra Šimića održat će se tečaj prirodnog planiranja obitelji.   Saznajte: Što je Istina o tvome tijelu, o plodnosti? Kako živjeti bračni odnos u skladu s Božjim naumom? Što znači biti otvoren životu i živjeti odgovorno roditeljstvo? Je li kontracepcija rješenje? Izgrađuje […]

Studentski vjeronauk – srijeda 27. listopada

U srijedu, 27. listopada u 20h u crkvi Sv. Mati Slobode održat će se vjeronauk za studente. Voditelj je don David Leskovar, a tema ovog susreta: “Dokaži da si katolik”

Misijska nedjelja

Nedjelja 24. listopada ujedno je i Misijska nedjelja kada naša Crkva sakuplja priloge kojima potpomaže djelovanje misionara u siromašnim i nerazvijenim zemljama Afrike, Azije, Južne Amerike i Oceanije. Svoj prilog za misije možete ostaviti u košaricama na izlazu crkve nakon svih sv. misa.

Kestenijada za mlade

Pozivamo sve mlade da nam se pridruže u subotu 23. listopada na oratorijskoj kestenijadi! Kestenijada počinje sa sv. misom u 19h nakon koje će se nastaviti druženje na oratorijskom igralištu uz dobru glazbu, kestene i ples.

Duhovna obnova za studente

Duhovna obnova za početak akademske godine u organizaciji Studentskog pastorala biti će u srijedu, 20. listopada u crkvi Sv. Mati Slobode. Obnova počinje sv. misom u 19h nakon čega će biti nagovor, klanjanje i pojedinačni blagoslov. Voditelj obnove je don Damir Stojić. Tema je: “Hrabri budite – ja sam pobijedio svijet!” (Iv 16,33)

Srednjoškolski vjeronauk

Najavljujemo da od ove godine pokrećemo i srednjoškolski vjeronauk! Pozivamo sve srednjoškolce da se priključe kako bi zajednički rasli u poznavanju naše vjere. Očekuju vas zanimljive teme, svjedočanstva i druženja. Vjeronauk će se održavati nedjeljom u 20:15h, a prvi će biti u nedjelju 7. studenog. Do tad imate vremena za upisati se i pozvati svoje […]

Uključi se u ministrante

Pozivamo dečke (srednjoškolce i studente) da se uključe u ministrante. Zainteresirani neka se jave bogoslovima ili svećenicima u sakristiji nakon sv. misa.

Predstavljanje knjige

U petak, 15. listopada u 20h u dvorani don Petra Šimića bit će predstavljanje knjige mladog autora Mateja Živkovića, naslova “Jedan na jedan s Bogom”. Svi ste dobrodošli! “Ovo je knjiga o putu osobnog i intimnog odnosa s Bogom. Ona će mnogima dati odgovore na pitanja o bliskosti s Bogom i intimnim odnosom za kojim […]

Cjelonoćno klanjanje

U petak, 15. listopada bit će cjelonoćno klanjanje za domovinu u crkvi Sv. Mati Slobode, s nakanom za duhovno buđenje i obraćenje hrvatskog naroda. Klanjanje počinje u 22h i trajat će do jutarnje sv. mise u subotu ujutro.

Upisi u subotnji oratorij, ministrante i Marijansku skupinu

Upisi su online preko linka: https://forms.gle/W38MzgejePXfBM4z5 Na subotnjem oratoriju mogu sudjelovati djeca od 3. do 8. razreda. PROGRAM: 10:00-11:00 dijete može sudjelovati na jednoj od ponuđenih aktivnosti: probe zbora ministrantski susret vjeronauk za četvrtaše (svake druge subote) kreativne radionice 11:00-12:00 program animiran od strane naših animatora (ako ne sudjeluješ u nijednoj od gore navedenih aktivnosti, […]