Arhiva

Pretraži sve prethodne,
Događaje & Objave


  • Izaberi uzrast

  • Izaberi Vrstu

Pronađene 403 Objave

Marija Pomoćnica – 24. svibnja

U petak, 24. svibnja salezijanska obitelj slavi blagdan Marije Pomoćnice kršćana. Sv. mise su u našoj župi kao i običnim danom, u 7 i 19h. Susjedna župa Knežija na taj dan slavi svoj župni blagdan. Sv. mise na Knežiji bit će u 7h ujutro i središnje misno slavlje u 18:30h s procesijom.

Studentsko ljetovanje Postira

Od utorka 21. svibnja, započinju prijave za studentsko ljetovanje u Postirima na otoku Braču u organizaciji Studentskog pastorala. Na ovaj kamp mogu se prijaviti samo studenti i mladi od 19 – 26 godina. Termini su sljedeći: 1. termin: 21.7. – 27.7. 2. termin: 4.8. – 10.8. 3. termin: 11.8. – 17.8. 4. termin: 18.8. – […]

Svetkovina Duhova – 19. svibnja

U nedjelju 19. svibnja slavimo svetkovinu Duhova koja je ujedno i naš župni blagdan. Za slavlje ćemo se pripremati trodnevnicom na sv. misama u 19h: Četvrtak 16.5. – don Josip Tafra Petak 17.5. – don Vinko Rogalo Subota 18.5. – don Marko Majić Mazul DUHOVSKO BDJENJE Subota 18.5. u 20h – animira moltvena zajednica Božja […]

Otvoreni susret Božje pobjede – 16. svibnja

U četvrtak, 16. svibnja u 20h u crkvi Sv. Mati Slobode održat će se otvoreni susret molitvene zajednice Božja pobjeda.

Financijski potezi – 14. svibnja

U utorak, 14. svibnja u 20h u dvorani don Petra Šimića održat će se otvoreni formativni susret naše obiteljske zajednice. Tema je: Financijski potezi. O tome kakav bi trebao biti katolički stav prema novcu, što podrazumijeva desetina, kako voditi obiteljske financije i o mnogim drugim pitanjima progovorit će financijski stručnjak, dr. sc. Andrej Grubišić.

Sv. Marija Mazzarello – 13. svibnja

U ponedjeljak, 13. svibnja slavimo svetkovinu sv. Marije Dominike Mazzarello, uz don Bosca suutemeljiteljice reda naših sestara Kćeri Marije Pomoćnice. Tom prigodom svečana sv. misa bit će u 19h u crkvi Sveta Mati Slobode. Misu će predslaviti don Danijel Vidović, a glazbeno animirati naš zbor Davidias.

Uzašašće – 9. svibnja

U četvrtak, 9. svibnja je svetkovina Uzašašća Gospodinova. Sv. mise na taj dan bit će u 7, 10:30 i 19h u crkvi Sv. Mati Slobode i u 7h u crkvi Duha Svetoga.

Jerihonsko bdjenje – prijave

Ove godine ćemo se za župni blagdan i svetkovinu Duhova, koju slavimo u nedjelju 19. svibnja, pripremati Jerihonskim bdjenjem – klanjanjem Presvetom Oltarskom Sakramentu kroz 7 dana i 7 noći. Bdjenje će započeti u subotu, 11.5. u 23h, a završit će u subotu 18.5. s večernjom sv. misom i duhovskim bdjenjem. Jerihonsko bdjenje animira molitvena […]

Otvoreni susret Božje pobjede – 2. svibnja

U četvrtak, 2. svibnja u 20h u crkvi održat će se otvoreni susret molitvene zajednice Božja pobjeda. Tema ovog susreta je: Ne izabraste vi mene, nego ja izabrah vas.

Sv. Josip Radnik – 1. svibnja

Spomendan sv. Josipa Radnika slavi se u srijedu, 1. svibnja. Taj dan sv. mise biti će u 7 i 19h u crkvi Sv. Mati Slobode i u 7h u crkvi Duha Svetoga. Za proslavu sv. Josipa Radnika pripremat ćemo se molitvenom trodnevnicom u ponedjeljak, utorak i srijedu u 18:15h u crkvi Sv. Mati Slobode.