Ljetni oratorij 2021.

Ljetni oratorij 2021.


Datum objave:
26.05.2021

27.6.-2.7. i 29.8.-3.9.

Ljetni oratorij 2021. – Pažnja!!! Pažnja!!! Tko čeka taj i dočeka! A vjerujte nam, i mi smo s nestrpljenjem čekali priliku da objavimo radosnu vijest.🥳 Nećemo dopustiti da nam ljeto prođe bez najvećeg događaja za Jarun i okolicu: LJETNOG ORATORIJA 2021. A što je još bolje od Ljetnog Oratorija?- DVA Ljetna Oratorija! Zbog još uvijek prisutne epidemije koronavirusa neke će stvari ipak morati biti drugačije, pa vas molimo za razumijevanje.

1️⃣Prvi ljetni oratorij održat će se od 27.6.-2.7. u jutarnje-popodnevnom i večernjem terminu za dobne skupine koje su navedene u plakatu.

2️⃣Drugi ljetni oratorij održat će se krajem ljeta, točnije od 29.8.-3.9., također u dva dijela programa za dobne skupine navedene na plakatu.

📃Oba ljetna oratorija bit će podijeljena u dva paralelna termina (odvojeno mlađi i odvojeno stariji) kako bi mogli primiti što više djece, a svejedno poštivati mjere. Broj djece bit će ograničen na 100 za mlađe (jutro-popodne) i 100 za starije (večer). Svi župljani te sva djeca koja su aktivna u nekoj od naših župnih ili oratorijskih skupina ili su redovito dolazila na Subotnji oratorij imaju prednost na upisu u odnosu na ostalu djecu. Dijete može sudjelovati na jednom, a može i na oba Ljetna Oratorija.

⏱ Jutarnjo-popodnevni program za mlađe održavat će se od 10-15h, a večernji program za starije od 18-21:30h.

📥Upisi će se odvijati u utorak, 1.6. od 20 do 21:30 (za župljane i aktivne članove skupina) te u srijedu, 2.6. i petak 4.6. od 20 do 21:30 za sve. Nakon što dostignemo broj 100 kod mlađih i kod starijih, ostale prijave ćemo upisivati “ispod crte” te javiti ako se u međuvremenu oslobodi koje mjesto.

👫🏼 Samo roditelji mogu isključivo upisati svoju djecu.

💳 Na upisu je potrebno uz sebe imati osobni dokument koji potvrđuje stanovanje na Jarunu.

💰Cijena upisa jednog Ljetnog Oratorija je 100 kn, a oba 200 kn. Za jedan Ljetni Oratorij se za dvoje djece iz obitelji plaća 150 kn, a za troje 200 kn. Za oba Ljetna Oratorija se za dvoje djece iz obitelji plaća 300 kn, a za troje 400 kn. Za sudjelovanje svakog dodatnog djeteta plaća se 50 kn.

👕 Dodatna majica košta 30 kn.

❗Ukoliko je netko u nemogućnosti, cijena nije uvjet za sudjelovanje.

❗ 🍽I ručak za mlađe i večera za starije su uključeni u cijenu!

🦠Pomno ćemo se pridržavati svih mjera propisanih od strane Nacionalnog stožera. Nastojat ćemo program većinski imati na otvorenom prostoru, svakodnevno dezinficirati ruke, mjeriti temperaturu te računamo i na suradnju djece i roditelja kako bi naš oratorij protekao u miru i radosti.

Pronađite vrijeme za upis na Ljetni oratorij 2021. i osigurajte si nezaboravnih tjedan dana vašeg ljeta!😇 Vidimo se!😉

 

Više o našem oratoriju pročitajete na:

Oratorij

Prati nas na društvenim mrežama