Vrsta Objave: Župa

Upis u katekumene

Ukoliko još niste primili sve sakramente (krštenje, pričest ili krizmu) ili poznajte nekoga tko bi to htio učiniti a nije, možete se javiti u uredovno vrijeme u župni ured kako bismo vas upisali u formaciju katekumena koja će početi u listopadu...

Nastavi čitati

Mala Gospa – 8. rujna

U četvrtak, 8. rujna slavimo blagdan rođenja Blažene Djevice Marije. Sv. mise će toga dana biti u 7, 10:30 i 19h u crkvi Sv. Mati Slobode i u 7h u crkvi Duha Svetoga.

Nastavi čitati

Župna roštiljada – PROMJENA DATUMA

Umjesto, kako je prethodno najavljeno, u subotu 25. lipnja, župna roštiljada održat će se u subotu 2. srpnja! Druženje na našem dvorištu započinje iza večernje mise u 19h. Prijaviti se možete u nedjelju 26. lipnja, nakon svih sv. misa na našem...

Nastavi čitati

Klanjanje

U subotu, 25. lipnja u 20h bit će klanjane zadnje subote u mjesecu. Klanjanje animira molitvena zajednica Božja pobjeda. Ovo je zadnje ovakvo klanjanje prije ljetne pauze, nastavljamo u rujnu.

Nastavi čitati

Cjelonoćno klanjanje

U petak, 17. lipnja bit će cjelonoćno klanjanje za domovinu u crkvi Sveta Mati Slobode s nakanom za duhovno buđenje i obraćenje hrvatskog naroda. Klanjanje počinje u 22h i trajat će do jutarnje sv. mise u subotu.

Nastavi čitati