‼️Pažnja!!! Pažnja!!!‼️

Tko čeka taj i dočeka! A vjerujte nam, i mi smo s nestrpljenjem čekali priliku da objavimo radosnu vijest.
Nećemo dopustiti da nam ljeto prođe bez najvećeg događaja za Jarun i okolicu: LJETNOG ORATORIJA 2020.

Uslijed pandemije koronavirusa neke će stvari ipak morati biti drugačije, pa vas molimo za razumijevanje.

Ljetni oratorij bit će podijeljen u dva paralelna termina (odvojeno mlađi i odvojeno stariji) kako bi mogli primiti što više djece, a svejedno poštivati mjere. Broj djece bit će ograničen na 100 u jednom i 100 u drugom terminu. Sva djeca koja su aktivna u nekoj od naših župnih ili oratorijskih skupina ili su redovito dolazila na Subotnji oratorij imaju prednost na upisu u odnosu na ostalu djecu. Isto tako župljani imaju prednost u odnosu na djecu iz drugih župa.

Zbog aktivne epidemiološke situacije prijave će se odvijati online 17.8. (za župljane) i 18.8. (za ostale). 17.8. u 12 sati objavit ćemo na našim društvenim mrežama link s prijavnicom za svaku dobnu skupinu posebno (mlađi i stariji) koje će roditelji moći sami ispunjavati. Nakon što dostignemo broj 100 kod mlađih i kod starijih, ugasit ćemo link i prijave više neće biti moguće. Kada ispunite prijavnicu to još uvijek ne znači da ste upisani na Ljetni oratorij. Morate čekati potvrdu koju ćemo vam poslati mailom. U tom mailu dobit ćete i informaciju kada morate doći u oratorij i odraditi drugi dio upisa, a to je plaćanje i potpisivanje suglasnosti u vezi koronavirusa bez čega prijava nije potpuna!

⏱Satnica Ljetnog oratorija 2020.:
MLAĐI (završeni 3., 4., 5. i 6. razred): jutarnji i popodnevni oratorij (10:00 – 15:00h) *zadnji dan 10:00-16:00h
STARIJI (završeni 7. i 8.razred): večernji oratorij (18:00 – 21:30h)

Cijena za cijeli tjedan je 100kn (150 za dvoje, a 200 za troje djece iz iste obitelji).
❗️Ukoliko je netko u nemogućnosti, cijena nije uvjet za sudjelovanje.❗️
I ručak za mlađe i večera za starije su uključeni u cijenu!

Pomno ćemo se pridržavati svih mjera propisanih od strane Nacionalnog stožera. Nastojat ćemo program većinski imati na otvorenom prostoru, svakodnevno dezinficirati ruke, mjeriti temperaturu te računamo i na suradnju djece i roditelja kako bi naš oratorij protekao u miru i radosti.

Draga djeco i dragi mladi, vaš oratorij vas s radošću čeka. VIDIMO SE USKORO!

#ljetnioratorij2020 #salesians