U sklopu devetnice sv. Josipu pred njegovu svetkovinu, na hvalevrijedan poticaj župnika don Danijela, u petak, 15. ožujka održano je cjelonoćno klanjanje. 

Nakon pobožnosti 6. dana devetnice sv. Josipu, križnog puta i sv. mise, bilo je kratko klanjanje Isusu izloženom u Presvetom oltarskom sakramentu na oltaru u Crkvi, a zatim je don Danijel prenio Presveto u kapelicu klanjanja. Bilo je to cjelonoćno klanjanje uz molitve predanja u tišini srca svoga, a zatim se svakih sat vremena zajednički molila molitva sv. Josipu uz njegovu  krunicu, te sva četiri otajstva Gospine krunice, kao i Duhu Svetomu, s nakanama za obitelj, domovinu, Crkvu, svećenička i redovnička zvanja.     

Bilo je predivno i milosno vidjeti prostor kapelice ispunjen mnogobrojnim mladim klanjateljima, ponekim djetetom uz majku, ali i starijim moliteljima – klanjateljima tijekom cijele noći. Okupilo se oko 50-tak klanjatelja do 24h, a zatim oko 15-tak u sitnim satima iza ponoći, do ranojutarnjih 5h kada se broj znatno povećao i pred samu sv. misu kada je don Danijel Presveto pohranio u tabernakul.                                                                                                                        

Sv. Josipe, zaštitniče domovine Hrvatske i naše molitvene zajednice, moli za nas!

GALERIJA SLIKA