Hvaljen Isus i Marija!

U subotu, 28. listopada Školska grupa „Družbica Bezgrešne Marije“ imala je svoj prvi pravi ‘teambuilding’ ove školske i akademske godine. Instruktori su druženje započeli krunicom, te nastavili misom u 19h koju je predvodio don Danijel Vidović. Nakon razmatranja radosnih otajstava i bivanja na svetoj Euharistiji, uputili smo se u Oratorij. Tamo su nas dočekali naši dragi animatori, uvodeći nas u jako zabavan ostatak večeri.

Naglasak cijelog druženja bio je na pripadnosti Oratoriju i građenju obiteljskog ozračja koje smo pokušali potaknuti kroz razne zanimljive igre. Podijeljeni u četiri grupe (po danima u kojima dajemo instrukcije), natjecali smo se u znanju, kreativnosti, pjevanju, čitanju, izdržljivosti, pri čemu su timovi uspijevali jedino uz međusobnu komunikaciju i zajedništvo. Za svakoga je bilo ponešto i svi smo se dobro nasmijali i zabavili. Ove godine pobjedu su odnijeli instruktori ponedjeljka, poznatiji kao ponedjeljkaši, kojima ovom prilikom čestitamo, a druge potičemo da ih idući put nadmaše. Nakon dva sata igranja i zabave uslijedila je okrjepa te se druženje nastavilo uz pizzu, sokove i grickalice.

Ovaj susret pridonio je međusobnom upoznavanju novih instruktora koji su se ove godine prvi put priključili instrukcijama. Naš voditelj Oratorija don Mario Bobić naglasio je kako smo svi jedna velika obitelj, a to ne možemo biti ako se članovi obitelji međusobno ne poznaju. Ovim putem želim pozvati i sve one koji još uvijek nisu instruktori, a to žele biti, da se jave na mail druzbica.dbm@gmail.com. Iščekujemo vas s radošću!

Božji blagoslov, Monika.

Foto: Krunoslav Lonjak

GALERIJA SLIKA