Fond don Calosso raspisuje novi natječaj za dodjelu stipendija za đake i studente za akademsku godinu 2018/2019. Stipendije su namijenjene mladima prvenstveno s područja naše Župe Duha Svetoga na Jarunu te mladima aktivnima u našoj župi.

Prijaviti se mogu đaci koji pohađaju osnovnu i srednju školu te studenti. Dodjeljivat će se sveukupno 3 stipendije: za đake osnovne i srednje škole u iznosu 400 kn mjesečno, a za studente u iznosu od 600 kn mjesečno. Sve stipendije će se isplaćivati za 12 mjeseci.

Podnositelj zahtjeva za stipendiju mora udovoljiti osnovnim kriterijima sukladno Pravilniku Fonda don Calosso, a mladi koji se prijave trebaju u svojoj prijavi uz molbu priložiti i traženu dokumentaciju.

Prijave traju od 14. listopada 2018. do 4. studenog 2018., a odluka o dodjeli stipendija će se objaviti nakon isteka roka za prijavu.
 
Zamolbe za stipendiju se dostavljaju sa svom potrebnom dokumentacijom na e-mail adresu fond.doncalosso@gmail.com u digitalnom obliku ili u pisanom obliku u ured Oratorija Dominik Savio, u uredovno vrijeme.
 
Vaši salezijanci suradnici s Jaruna i Oratorij Dominik Savio.