O lijepa, o draga, o slatka slobodo… Još joj je u 17. stoljeću Ivan Gundulić pridavao ove epitete. Je li sloboda nešto zastarjelo ili je u 21. stoljeću to još „popularnija“ tema nego što je bila? Što je dobro, a što zlo? Može li vjernik uopće biti slobodan i slobodno birati? Je li tvoj život u tvojim rukama ili si samo poput pijuna kojeg Crkva kontrolira?

Lokacija na kojoj ćeš čuti nešto više o tome je crkva Svete Mati Slobode na Jarunu, u nedjelju, 30. rujna u 20:15 h, a vjeronauk će voditi novi jarunski svećenik don Mario Bobić.
Kući ćeš otići okrijepljen u svakom smislu te riječi – informiran, pun novog znanja, ohrabren i motiviran, ali jednako tako bit će mogućnost za druženje u duhovnom caffeu „Jedro“– tebe i prijatelje čekat će sokovi, kava, grickalice…

Ako bi tu nedjelju svakako proveo ljenčareći, „scrollajući“ po društvenim mrežama ili žaleći se što je ponedjeljak i novi tjedan tako blizu, dođi u nedjelju zaboraviti na sve te probleme i po potrebnu snagu za naredni tjedan i sve obaveze koje te čekaju!

Vidimo se!