Pod župnom misom 8.srpnja u 10:30h,  provicijal don Tihomir Šutalo uveo je u službu novog župnika – mladog 33-godišnjeg don Danijela Vidovića, svećenika salezijanca koji je 29.lipnja u našoj crkvi predstavljen sa svojih pet godina svećeništva.

 

Provincijal ga je pozvao na obnovu zavjeta pred nama vjernicima koji ćemo biti povjereni njegovoj pastirskoj brizi, a koju je dao prije pet godina pri svom  svećeničkom ređenju. Na sve upite provincijala o prihvaćanju zavjeta, veoma spremno, odlučno  i radosno je odgovarao: „Hoću…hoću..s Božjom milošću!“  Bio je to posebno milosni trenutak darovan nam od Boga, kako za novog, mladog župnika, ali i za nas njegovo pastirsko stado vjernika okupljeno oko Božjeg stola. Provincijal don Tihomir završio je obnovu zavjeta i prihvaćanje pastirske službe novog župnika riječima: „Bog koji je  u tebi započeo dobro djelo, neka ga i dovrši.“  Nakon toga je župnik don Danijel prošao crkvom između redova klupa vjernika obilno nas blagoslivljajući svetom vodom svojim posvećenim, svećeničkim rukama.                                                                                 

 

Bože Oče, zahvaljujemo Ti za novog župnika don Danijela, moleći te i dalje kroz sljedeće zadnje tri devetnice molitvene srijede sv. Josipu za ozdravljenje našeg dragog dosadašnjeg župnika don Ante Vasilja, za predanje u volju Božju i povratak  svojoj pastirskoj službi. Marijo Pomoćnice i sv. Josipe, budite mu na pomoći kao i novom župniku, dragom nam don Danijelu Vidoviću.

GALERIJA SLIKA