Danas 30.5.’18. u 18,20h započeli smo Devetnicu devet molitvenih srijeda sv. Josipu na čast uz post, molitvu i prikazanja sv. mise u 19h i u zagovor Mariji Pomoćnici i sv. Josipu za ozdravljenje našeg župnika-duhovnika don Ante. Pozivamo i vas da nam se pridružite da budemo u molitvi složniji i jači! Molitvu molimo i da se svaki dan vrši volja Očeva po njemu!

MOLITVA DEVETNICE – DEVET SRIJEDA zagovora SV. JOSIPU I MARIJI POMOĆNICI za sve svećenike, kao i ozdravljenje župnika – duhovnika don Ante i predanje u volju Božju

 

Spomeni se o prečisti zaručniče Blažene Djevice Marije te slatki naš zaštitniče sv. Josipe, kako se još nije nikada čulo da se itko u tvoju zaštitu utekao i tvoj zagovor zaprosio, a da ga nije dobio. Obodreni tim pouzdanjem dolazimo i mi preda te pa ti i mi preporučujemo našeg župnika i duhovnika don Antu. Nemoj prezreti molitve naše, poočime Isusov, nego ih milostivo poslušaj i usliši.

Marijo, Pomoćnice kršćana, molimo te moli za svećenike, tvoje osobite sinove. Ojačaj im vjeru i ljubav prema Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu, da Mu se mogu obratiti za milost koju trebaju da vjerno žive svoj poziv. Donesi olakšanje, utjehu i hrabrost onima koji trpe pod težinom križa. Posebice molimo za ozdravljenje našeg župnika – duhovnika don Ante i predanje u volju Očevu. Neka se vrši nad njim Tvoja sveta volja u svemu i Tvoja sveta ljubav neka se očituje u njemu. Ti ga čuvaj i olakšaj mu boli. Molimo Te i za nas koji molimo za njega: očisti nam srca, da budemo dostojni da preko nas dijeliš svoje svete milosti. Podaj svim svećenicima ljubav svoga Sina i gorljivost za čast i slavu Božju i za spasenje duša. Amen.

 

Oče naš….Zdravo Marijo…Slava Ocu….

 

 

Marijo Pomoćnice i sv. Josipe naš zaštitniče, molite za nas i budite don Anti na spas!