Obiteljska zajednica proslavila je u subotu 1. srpnja svoj dan uz tradicionalnu roštiljadu i druženje u župnoj zajednici. U zajedništvu s više od 350 župljana proslavili smo naš dan. Veliki je to broj i pokazuje kako je iz godine u godinu sve veći interes za aktivnosti Obiteljske zajednice.

Veseli nas da se odazvao tako veliki broj župljana koji su u razgovoru pokazali veliki interes za naše aktivnosti koje su mogli vidjeti i na posebnoj projekciji koju su pripremili članovi zajednice. U organizaciji druženja bili su naši vrijedni članovi i veliko je to svjedočanstvo snage zajedništva. Na roštiljadi smo skupljali i dobrotvorne priloge za Oratorij i raduje nas da sve više župljana želi poduprijeti sve aktivnosti po kojima smo uistinu jedinstvena župa. Bila je ovo izrazito aktivna godina za našu zajednicu u kojoj smo nastavili s redovitim formativnim susretima, slavljem misa, hodočašćima, izletima, ali i potporom radu našem Obiteljskom savjetovalištu. Sve je više članova zajednice, a Gospodinu smo posebno zahvalni za pomladak koji nas je obogatio.

Za jesen planiramo nove aktivnosti i sve vas pozivamo da nam se pridružite na našim susretima svakoga drugoga utorka, s kojima nastavljamo nakon ljetne stanke.