Svetkovina je započela u 17:25h molitveno – glazbenim programom u zahvalu Isusu, Mariji i Josipu za sve zagovore i Božja uslišanja.

U 18 sati započelo je svečano misno slavlje koje je uzveličao i predvodio don Žarko Kraljević, salezijanac iz Podsuseda, koji je i suzačetnik ove MZ prije 6 godina. U svojoj nadahnutoj homiliji govorio je o tom velikom, tihom i blagom, strpljivom i poniznom hranitelju Sina Božjega, spomenuvši i našeg novoizabranog papu Franju – koji ga s posebnom ljubavlju štuje, te je i izabrao svetkovinu sv. Josipa za svoje prvo misno slavlje – ustoličenje na mjestu vrhovnog pastira cijele Crkve u Rimu. Uz mnogobrojne molitelje – štovatelje, kao i vjernike župe, misno slavlje je uzveličao liturgijskim pjesmama sv. Josipu u čast Zbor Župe Duha Svetoga, uz vodstvo i sviranje prof. liturg. glazbe Maruše Bartolić.

Slavlje i druženje uz pjesmu i kolače nastavljeno je u dvorani Crkve. Neka nas sve prati zagovor svetog Josipa kod Gospodina, tog moćnog, tihog, milog i poniznog Isusova poočima! Amen

GALERIJA SLIKA