Sedmero molitelja MZ sv. Josipa i ujedno članova župnog zbora Duha Svetoga, koji je i organizirao ovo hodočašće od 11.4. do 19.4.2010., hodočastilo je sa don Žarkom Kraljevićem Svetom Zemljom, stopama našega Isusa Krista, a pod stručnim duhovnim vodstvom izvrsnog bibličara prof. dr. Alaberta Rebića. Veoma smo bili sretni i ponosni što možemo koračati putevima svete Nazaretske Obitelji i našeg divnog, samozatajnog, vjernog i vrijednog Isusovog hranitelja sv. Josipa te da vam mogu ovim putem bar samo mali dio toga dočarati. Slavili smo sv. misu upravo u crkvi posvećenoj sv.Josipu i njegovoj sv.Obitelji, koju je predslavio prof. dr. Rebić sa našim don Žarkom, a koju smo popratili lijepim pjesmama sv. Josipu u čast.

Posebno svet i divan osjećaj bio je pred kućom gdje je Majka Marija rekla anđelu svoj “Da, neka mi bude po Riječi Tvojoj”, u crkvi Navještenja Blaženoj Djevici Mariji, a koja se nalazi iznad spilje sv. Obitelji.

Kruna svega bila je spontani gromoglasni pozdrav Gospi točno u podne uz pjesmu koja se vinula iz samog srca i duše pozdravljajući je:”Anđeo Gospodnji….Zdravo budi Marijo jer anđeoski glas, kad zadnja ura bije dođi Majko po nas!”

GALERIJA SLIKA