Obiteljska zajednica naše župe organizirala je od 28.-30.8. dvodnevni izlet u Samoborsko gorje, u Gostinjcu planinarske Družbe sv. Bernarda iz Samobora. Bio je to prvi susret nakon ljetnih odmora i nova prilika za duhovno uzdizanje i jačanje našega zajedništva u Gospodinu.

Duhovnu obnovu vodio je župnik naše župe don Ante Vasilj kojem se ovim putem zahvaljujemo na trudu i vremenu koje je za nas odvojio. Na ovaj susret u prirodi odazvalo se šest obitelji sa djecom koja su se posebno radovala ovom susretu. Svi ćemo s radošću prisjećati našega zajedništva i prekrasnog vikenda koji nas je okrijepio i pripremio za svakodnevnicu. Zahvaljujemo Gospodinu na prekrasnom vremenu koje smo osim duhovnog dijela, razmatranja i križnog puta iskoristili i za druženje i šetnju po planinarskim stazama Samoborskog gorja. Zahvalni smo Družbi sv. Bernarda koja nam je na dva dana ustupila ovo mjesto idealno za odmor i duhovnu obnovu, što su posvjedočili i članovi Obiteljske zajednice koji su bili na ovom susretu. Raduje nas što na ovakvim susretima uvijek iznova upoznajemo jedni drugi i prepoznajemo bogatstvo koje se nalazi u svakom članu naše zajednice.

Uskoro započinjemo i s našim redovnim susretima u župi te vas već sada pozivamo da nam se pridružite. Čekamo vas otvorena srca!

GALERIJA SLIKA