Projekt „Šibom do znanja“, koji ste zadnjih godinu dana pomagali svojim dobrovoljnim prilozima za šibe za Sv. Nikolu, uskrsne grane i dobrotvorni korizmeni koncert klape “Angeluš”, nastavio je sa svojim radom povećavši broj djece i obitelji kojima smo zajedno pomogli. U proteklih godinu dana donirali ste 16 tisuća kuna, pomoću kojih smo, uz asistenciju župnog Caritasa, pomogli pet obitelji iz naše župe sa 16 školske djece koje imaju veće financijske poteškoće. Nabavljen je školski materijal za cijelu godinu za svako dijete, plaćena je opomena pred isključenje za struju i grijanje te hrana, kalkulatori, školska torba i druge stvari. U nabavi materijala pomogla nam je i jedna tvrtka sa značajnim popustima s obzirom na svrhu projekta te ovim putem i njima zahvaljujemo na potpori. Cijeli projekt organizirali su i vodili salezijanci suradnici iz naše župe uz neizmjernu pomoć mladih instruktora i djece iz školske grupe Družbice Bezgrešne Marije, koja djeluje na prostoru naše župe, i vokalnog ansambla “Angeluš”.

U ime svih spomenutih, zahvaljujemo svim donatorima na potpori i novčanim prilozima kroz ove godine te vas sve pozivamo da i dalje pomažete ovaj projekt kako bismo kroz njega mogli pomagati potrebite obitelji naše župe da lakše školuju svoju djecu.

Sljedeća prigoda u kojoj ćete moći sudjelovati bit će u nedjelju uoči blagdana sv. Nikole, kad ćemo dijeliti ukrasne šibe koje ćemo izrađivati s djecom i mladima iz Družbice Bezgrešne Marije.

Vaši salezijanci suradnici i mladi Družbice Bezgrešne Marije.