U Bratislavi, Slovačka su se od 30.4 do 4.5. održale 25. međunarodne športske igre salezijanske mladeži. Našu župu je predstavlja jedna malonogometna ekipa godišta 1996. i 1997. Uz našu ekipu, Hrvatsku su predstavljale i dvije ženske odbojkaške ekipe iz župe Knežija, OK Don Bosco, dvije malonogometne ekipe iz župe Knežija, malonogometna ekipa iz župe Rudeš i košarkaši KK Don Bosco.

Ovo natjecanje okupilo je više od 1000 mladih sportaša iz salezijanskih centara iz cijele Europe, a za medalje se borilo u nogometu,futsalu, odbojci, stolnom tenisu i košarci. Uz sportski program hrvatski sportaši su i svaki dan slavili svetu misu. Uz bogat program koji je organizator pripremio najljepši trenuci uz one na sportskim terenima bila je nedjeljna sveta misa koju je predvodio bivši vrhovni poglavar salezijanske družbe don Pascual Chavez Villanueva,SDB i klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu koje je predvodio provincijal slovačke provincije.

Naši mladi malonogometaši osvojili su 3. mjesto u starijoj futsal kategoriji, i time nastavili niz osvajanja medalja na ovom natjecanju. Na ovom putovanju su i osim sportske strane upoznali i važnost svakodnevne molitve kao jedan od bitnih dijelova salezijanskog odgoja, dan su započinjali molitvom pozdravljajući Gospu, a navečer su dan završavali kratkom molitvom i zahvalom te tradicionalnom salezijanskom riječi za laku noć.

Sljedeće salezijanske igre održavaju se u Torinu 2015.

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su omogućili ovo putovanje i preporučamo se u vaše molitve. BVB