Ovu nedjelju mogli ste vidjeti nove Jedro cjenike. Nakon dugih 7 godina, vrijedne ruke naših Jedraša izradile su ove cjenike zajedno sa novim drvenim postoljem. Pa su tako i nove cijene u opticaju. Čaj „bl. Alojzije Stepinac“ i kava „Sveta Mati Slobode“ koštaju 2 Oče naša i Zdravo Marija, kava s mlijekom „don Bosco“ je nešto skuplja te je njena cijena 3 Oče naša i Zdravo Marija. Cappuccino „Dominik Savio“ ćete „platiti“ 4 Oče naša i Zdravo Marija. Ukoliko želite prirodni sok „Mihovil Rua“ cijena će biti 2 Slava Ocu i Anđele čuvaru. Ako su Vam draži pak gazirani sokovi „Marija Mazzarello“ izmolit ćete 5 Zdravo Marijo i Slava Ocu. Ovim putem molim naše goste da uredno podmire račun!

 

 

 

 

 

 

 

 

Također su nanovo napravljene i naše škrabice za Vaše dobrovoljne priloge od kojih se Agape Jedro isključivo i financira. Ovim putem zahvaljujemo našim salezijanskim suradnicima Tamari i Antunu koji su nam na kreativan način pomogli napraviti nove škrabice i svima koji su sudjelovali u izradi novih stvari, od samog dizajna, tiskanja, rezanja, piljenja pa do plastificiranja.

 

 

 

 

 

Veselimo se svakoj novoj nedjelji, druženju u Jedru i služenju naših župljana i svi ostalih dragih nam gostiju.

Zahvaljujemo od srca Vama, dragi Jedraši, ali i Bogu na svakom Vašem dobrovoljnom prilogu. Bez toga, Agape Jedro nebi moglo dalje ploviti.

Neka Vas sve prati blagoslov Svete Mati Slobode i zagovor svetoga Ivana Bosca.