Pozivamo sve mlade (od 15 god.) da se prijave do 2. ožujka za Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u Dubrovniku u subotu 26. i nedjelju 27. travnja. SHKM u Dubrovniku deveti je po redu, a održat će se pod geslom "Na slobodu pozvani!" (Gal 5,13).

Susret hrvatske katoličke mladeži održava se 26. i 27. travnja 2014. godine u Dubrovniku pod geslom "Na slobodu pozvani". Gal 5,13. Središnje misno slavlje bit će u subotu s početkom u 17 sati u luci Gruž, a predprogram započinje istoga dana u 12 sati u staroj gradskoj jezgri. Po završetku misnog slavlja, mladi će se uputiti u župe Dubrovačke biskupije gdje će, prema programu župe domaćina, provesti nedjeljno prijepodne. Na susretu će moći sudjelovati samo prijavljeni sudionici koji će nakon prijave dobiti svoju jedinstvenu akreditaciju koja će ujedno biti ulaznica za predprogram, muzeje u gradu, kao i prostor središnjeg euharistijskog slavlja.

PRIJAVE:

Prijave za SHKM započinju u nedjelju 19. siječnja i traju do nedjelje, 2. ožujka. Donja dobna granica za sudjelovanje na susretu je 16 godina, a gornja 30 godina.

CIJENA:

Cijena susreta iznosi 290 kn. U cijenu je uključen prijevoz autobusom i kotizacija za sudjelovanje na susretu u što ulazi i jedinstvena majica koju će dobiti svi sudionici susreta.

MJESTO PRIJAVE:

Ured Vijeća mladih, svetište Sveta Mati Slobode – Jarun, svaki dan nakon večernje svete mise.