Na treću nedjelju došašća našoj su župnoj zajednici predstavljeni ovogodišnji kandidati za sakrament potvrde. Svetu misu u 9 sati na kojoj su predstavljeni budući krizmanici predvodio je župnik don Ante Vasilj uz koncelebraciju don Ivana Jerena i don Filipa Tomića, voditelja ovogodišnjih krizmanika.

Nakon propovijedi, don Filip je imenom prozvao svakog krizmanika na što je svaki od njih izrekao svoj „Evo me!“ kao izraz želje i spremnosti da postanu punopravnim članovima Crkve i svojim životom svjedoče Krista. Župnik im je tom prilikom kao dar uručio lijek „LJUBAV forte+“ – Kristov Križ koji će ih podsjećati, posebno tijekom ovog razdoblja priprave za sakrament potvrde, na beskrajnu Božju Ljubav koja sve liječi i koja ih poziva da joj se predaju s povjerenjem.

Na kraju svete mise prisutni su imali priliku iz košare ispred oltara izvući papirić s imenom jednog od krizmanika kojeg će pratiti molitvom do dana primanja sakramenta potvrde kako bi se za taj važan događaj dostojno pripremili. To je ujedno i poticaj cijeloj župnoj zajednici da našim krizmanicima bude molitvena potpora na tom putu kako bi mogli otvorena srca primiti Duha Svetoga i tako postati odvažni navjestitelji Krista.