Šesta sezona duhovnog caffea „Agape Jedro“ bila je iznimno uspješna. Tijekom proteklih mjeseci našem nedjeljnom druženju prisustvovalo je mnogo gostiju, u vremenu najveće popunjenosti i do 230 ljudi.

 

Članovi „Jedra“ priređivali su okrjepu i nakon zornica u vremenu došašća. Posjetili su nas i brojni poznati gosti, poput američke znanstvenice Judith Reisman, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, kanadskog književnika Michaela O'Briena, duhovnika zajednice „Cenacolo“ Ivana Filipovića i mnogi drugi.

 

 

 

U našem duhovnom caffeu pratile su se i značajni događaji poput gostovanja don Damira Stojića u emisiji Hrvatske Radiotelevizije „Nedjeljom u dva“. Poslužitelji-Jedraši su svoje zadatke izvršavali na vrlo visokoj razini, bili postojani u služenju i zajedničkoj molitvi nakon zatvaranja caffea. Ništa od navedenog ne bi bilo moguće bez molitve, žrtve i darova u svakom obliku.

Znamo da se Agape Jedro financira isključivo od dobrovoljnih priloga župljana, stoga zahvaljujemo našim župljanima na svesrdnoj potpori, kao i svima ostalima koji su prisustvovali našim druženjima i oplemenili naš rad.

 

I tako je završila 6. sezona druženja Agape Jedra…vidimo se u 9.mjesecu!
Vaš Jedro tim