Da su dani hodočašća iznimni i milosni trenutci u životu svakog hodočasnika i hodočasničke zajednice potvrđuje žar u srcima naših pjevača Mješovitoga župnoga zbora koji tinja još od konca lipnja kada su u zajedništvu sa svojim župnikom don Antom Vasiljem, stručnim vodičem p. Ilijom Grgićem i drugim župljanima hodočastili u domovinu blaženoga pape Ivana Pavla II.

A da se među pjevačima nalaze svestrani, druželjubivi, altruistični i kreativni ljudi dokazuje i tenor Damir Sreš koji je uz sve svoje privatne, obiteljske i poslovne obveze uložio truda, znanja i ljubavi i priredio tridesetominutnu prezentaciju lipanjskog hodočašća Poljskom i time obradovao sve pjevače i prijatelje zbora.

 

 

 

 

 

 

Ni snježne 'radosti' nisu omele raspjevano društvo da se u velikome broju nakon nedjeljne svete mise 20. siječnja okupi u Jedru na predstavljanju kratkog filma sastavljenog od fotografija, video isječaka i uz prikaz satelitskih zemljopisnih karata prijeđenoga puta ukomponiranih u nezaboravnu priču ispisanu u životu svakog poljskog hodočasnika.

Uz veliku zahvalu Damiru što je ovjekovječio prekrasno lipanjsko hodočašće Poljskom, pjevači zahvaljuju i članovima Vijeća mladih na tehničkoj podršci oko izvedbe predstavljanja filmića kao i na najfinijoj kavi u kvartu i šire svake nedjelje nakon svete mise, ne samo ove.