Dragi župljani,

evo današnjom zornicom i ranojutarnjim druženjem uz kavu, čaj, sok, kekse, muffine i čašicu razgovora u najdražem nam duhovnom caffeu Jedro završila je i okvirno 4. sezona naših druženja nakon zornice.

Ove smo sezone naglasak je bio na zajedništvu, da se na kavi okupe i "stari" i mladi, zajedno, zajedno u Kristu. S obzirom da se koliko god stolova i stolica postavili uvijek se tražila stolica više možemo reći da smo koliko-toliko uspjeli u naumu. Mladi su tijekom svih petaka u Adventu za svoje župljane pripremali kolače, dvoranu, posluživali ih i davali im onaj jutranji osmijeh koji je sigurno imao utjecaj na ostatak dana.

Veliko hvala svim mladima koji su se po uzoru na našeg Spasitelja darovali bližnjima, a i svim posjetiteljima jer ste svojom brojkom svim tim mladima pokazali zahvalnost i da taj potez na koji su se odlučili da nije bio uzaludan.

Danas, na zadnjem druženju, svi posjetitelji su ostavili svoje komentare, prijedloge i pohvale kako bi druženja u Adventu 2012. godine bila još bolja. Nakon druženja, mladi su ostali bez teksta i obrazi su se počeli rumeniti od silnih pohvala i dobroti naših posjetitelja koji nisu bili škrti na riječima, i pohvale i prijedloga i komentara…unatoč tome što su im mladi papire i olovke "uvalili" kao ranojutarnju zadaću. Znate ono kad dođete na 1. sat u školu i odmah pišete blic :D.

Sve vas koji niste danas ostavili svoje prijedloge i komentare koje ćemo svakako uvažiti i primijeniti u Adventu 2012. godine pozivamo da odvojite 2-3 minute i pošaljete nam

  1. e-mailom
  2. komentarom na Zid
  3. SMS porukom na 097-7-3831-06

svoje dojmove i prijedloge.

Unaprijed se zahvaljujemo i želimo vam sretan Božić i blagoslovljenu novu 2012. godinu

Do idućih aktivnosti u siječnju od kojih će sigurno naglasak biti na proslavi don Boscova blagdana (31.1.) pozdravljamo vas…

Vaši mladi