>>> PRIJAVE PUTEM

NAŠE ŽUPE SU ZAVRŠENE <<<

DODATNE INFORMACIJE za

sve PRIJAVLJENE potražite ovdje

U našoj je župi koordinator za prijave za susret MLADIH s papom 4. i 5. lipnja 2011. naš mjesni predstavnik Salezijanske mladeži, Ivan Mihanović. Dvije su kategorije na raspolaganju mladima:

 1. sudionici
 2. volonteri

Prijave se primaju do 2. svibnja, a prijaviti se možete na email salezijanske mladeži: salezijanska-mladez@svetamatislobode.hr.

SLUŽBENA HIMNA:

Za volontere se prijave primaju i u župnom uredu u njegovo uredovno vrijeme. U nastavku pronađite upute za prijavu…

Upute za prijavu prilikom papinog dolaska

SUDIONICI:

Molitveno bdijenje s Papom namijenjeno je srednjoškolcima, studentima te radničkoj mladeži. Pristup Trgu za susret s Papom bit će moguć jedino uz ulaznice.

Mladi koji se prijavljuju za subotnje molitveno bdijenje na Trgu, dobit će ulaznice i za nedjeljno misno slavlje na Hipodromu.

Ako želite i već sada znate da ćete moći prisustvovati bdijenju mladih na Trgu bana Jelačića 4. lipnja potrebno je poslati sljedeće podatke:

 1. ime i prezime
 2. datum rođenja
 3. email adresa

VOLONTERI (za starije od 17 god.):

Volonterima će biti dodijeljena različita logističko-tehnička zaduženja, zadaci i poslovi, poput usmjeravanja mladih na ulicama, dijeljenja paketa i obroka , osiguravanje prolaza na Trgu bana Josipa Jelačića.

Prijavljeni volonteri dobit će volonterske majice i drugo.

Što se prije prijavite, to bolje. Svakako bi bilo najbolje da se već sada možete izjasniti.

Potrebne informacije za volontere:

 1. ime i prezime
 2. datum rođenja
 3. broj mobitela
 4. email adresa
 5. OIB
 6. broj osobne iskaznice

PRAKTIČNE NAPOMENE i UPUTE za hodočasnike

– na predviđene susrete sa Svetim Ocem može se doći samo uz predočenje ulaznice.

– preporuča se pravovremen dolazak u Zagreb i to do 18:00 sati 04. lipnja 2011. god. na prostor Trga bana J. Jelačića, odnosno do 08:00 sati dana 05. lipnja 2011. godine na prostor zagrebačkog hipodroma, kako bi vjernici mogli biti pravovremeno pregledani i smješteni na mjesta određena ulaznicama

zabranjeno je unošenje: vatrenog oružja, noževa, predmeta pogodnih za nanošenje ozljeda, alkoholnih pića, kišobrana, staklenih boca;

ne preporuča se: nošenje nepotrebne količine novca ili drugih predmeta velike vrijednosti zbog mogućih krađa;

– na prostor Trga i hipodroma nije dopušten unos transparenata, a dopušten je unos natpisa župa, dok će zastave biti smještene na unaprijed određena mjesta.

ne izdvajati se iz organiziranih grupa;

– na Trga i na hipodromu surađivati s redarima i policajcima te postupati po uputama redara koji će imati sve informacije o potrebama vjernika (hitna liječnička pomoć, prehrana, način razlaza, vatrogasni put, higijenske potrebe i sl.);