Duh Sveti –Sv.Petar 2

Nošeni prošlotjednom glatkom 3-0 pobjedom u KMNL-u, Duhovi su i u ovaj nogometni vikend krenuli furiozno te su već u drugoj minuti vodili 2-0.

Prvi pogodak je djelo Grdića koji svojim igrama otvoreno najavljuje kandidaturu za najboljeg strijelca 1. KMNL na asistenciju novopridošlog pojačanja Zvonimira Vlaka koji je na iznenađenje većeg dijela momčadi startao u prvoj postavi.

Kada se mislilo da će poluvrijeme završiti rezultatom 2-0 gosti koriste pomutnju u obrani Duhova i sa sučevim zviždukom smanjuju na 2-1.

U drugo poluvrijeme Duhovi opet kreću moćno i zabijaju za 3-1 spremni da sa smiješkom i 3 boda u džepu zatvore ovu utakmicu.

No, tada se počelo događati nešto neobjašnjivo! Počeli su griješiti najiskusniji i najmirniji. Bartoluci je izgorio od želje, pogriješio, 3-2.

Gosti dobivaju krila i već u idućem napadu izjednačuju rezultat pucajući po vratima Gudeljevića koji je doslovno shvatio nadimak Duhovi i „iz 3 udarca primio 4 gola“.

Totalno demoralizirani Duhovi imaju inicijativu no sve je to daleko od pobjede. U zadnjem napadu iz kornera Košutić poteže dvostruki volej udarac koji završava kao servirana lopta za kontru Sv.Petru. Momci to koriste i debelo u sudačkoj nadoknadi zabijaju za 3-4. Euro 2008 Hrvatska- Turska je u ovoj utakmici dobilo svoj nastavak…

OCJENE:

Gudeljević 5.5

Maltarić 5.5

Košutić 6

Grdić 6

Kozina 5.5

Vlak 6

Bartoluci 6

izbornik Brunc 6

Duh Sveti – Sv.Nikola Tavelić

Odmah nakon šokantnog poraza od Sv.Petra 2 igrači Duha Svetog su morali smiriti glave i odigrati još jednu dosta tešku utakmicu.

Ne tešku zbog jačine protivnika već zbog „tempiranih bombi“ u glavama igrača. Duhovi su u utakmicu krenuli nervozno što se osjetilo po par startova na protivnike. No, sudačka pogreška u 3.minuti gdje sudac nije poštivao prednost „Tavelićima“navela je Duhove da okrenu ploču i umjesto da gube poveli su pogotkom raspoloženog Grdića.

Tu se utakmica otvorila. Duh Sveti je iz napada u napad stvarao šanse. Igra je bila taktički na mjestu što je u konačnici značilo s 5 pogodaka u mreži „Tavelića“ od kojih valja izdvojiti Košutićevo sidraško primanje duge lopte na asistenciju Gudeljevića i prekrasan pogodak iz polu-voleja.

Konačni rezultat 5-1. Iako se Duhovi nakon ne kompletnog 3.kola nalaze se u vrhu, na 3.mjestu, a da bi tamo i ostali (što po nogometnom znanju i zaslužuju) potrebno je ne gubiti već dobivene utakmice.

Priliku za „vraćanje stvari na staro“  imaju već ovaj vikend kada igraju derbi svih derbija.Dolazi im Sveti Josip !!!

OCJENE:

Gudeljević 6.5

Maltarić 6

Košutić 6.5

Grdić 7

Kozina 6.5

Vlak 6

Bartoluci 6.5

izbornik Brunc 7.5

TABLICA 1. KMNL-a

Milan Gudeljević