Približava nam se Svjetsko prvenstvo u nogometu, stoga smo i u našem Oratoriju Dominik Savio odlučili organizirati ovaj veliki događaj za sve sedmaše i osmaše povodom blagdana našeg zaštitnika oratorija! Neće igrati Messi, Ronaldo i Perišić, ali vjerujemo da će se među vama naći buduće nogometne zvijezde za koje ćemo jednoga dana navijati pred malim ekranima,
Kako će turnir izgledati? Kao i pravo Svjetsko prvenstvo, ali u malo drugačijem formatu: 32 reprezentacije, 3vs3, 2x5min. Turnir se održava od 4. do 6. svibnja – otvaranje je u petak (4.5.) od 20 do 22 sata, u subotu igramo cijeli dan, dok su u nedjelju također od 20 do 22 sata na blagdan Dominika Savia na rasporedu polufinala i finala. Svaka ekipa predstavljat će jednu od reprezentacija s natjecanja, stoga se nadamo da ćete se uživjeti u svoju novu ulogu. Bit će i mnoštvo popratnih sadržaja kao što su stolni tenis, stolni nogomet, FIFA, natjecanja u tehniciranju, driblanju i još mnogo toga! Iz tog razloga, SVI ste dobrodošli biti dijelom ovog velikog događaja, igrati i navijati za svoje prijatelje kako bismo se zabavili uz igre i dobro društvo, u pravom salezijanskom duhu.
Misliš da ste ti i tvoji prijatelji spremni za ovaj izazov? Dođite u naš oratorij 29.4., 30.4 i ili 1.5. i prijavite svoju ekipu. Najbolje ekipe, strijelce i pobjednike ostalih natjecanja očekuju zanimljive nagrade.