U izvještaju o stvaranju iz Knjige Postanka spominju se čudesna djela što ih Bog napravi, a kao remek djelo, kruna stvaranja, navode se upravo muškarac i žena, stvoreni na sliku Božju. Postoji li veći kompliment i uzvišenije mišljenje o čovjeku od istine spomenute u prethodnoj rečenici, biti stvoren na sliku Božju i biti vrhunac Njegova stvaralaštva?

Često puta zaboravimo svoju vrijednost, izgubimo se u moru očekivanja koja od nas imaju roditelji, prijatelji, kultura u kojoj živimo, očekivanja koja sami sebi nametnemo… Što je Bog naumio kad nas je stvarao i zašto nas je stvorio upravo ovakve kakvi jesmo? Koje su razlike muškarca i žene te koje su posebnosti svakoga od nas koje su nam dane kako bi činili ovaj svijet ljepšim mjestom?

Sigurno već znaš mjesto na kojem će te čekati odgovori na ova pitanja koja mnoge muče, lokacija je crkva Svete Mati Slobode na Jarunu, vrijeme je nedjelja, 14. listopada u 20:15h, a predavač je don Mario Bobić, svećenik salezijanac. Nemoj zaboraviti da će duhovni caffe Jedro biti otvoren za druženje, sok, kavu ili čaj nakon vjeronauka.

Vidimo se!