Naša nakladnička kuća Salesiana predstavlja svoj novi naslov, križni put Jeka ljubavi autora Stjepana Licea, u petak 13. ožujka u 20 sati u crkvi Svete Mati Slobode (dvorana don Petra Šimića) na Jarunu. O djelu će govoriti dva bračna para: autor i njegova žena Ružica Lice i njihovi prijatelji Marija i Henrik Znidarčić, te urednica knjige Nada Babić, a ulomke iz Jeke ljubavi imat ćete priliku čuti tijekom župnoga križnoga puta koji počinje u 18,20.

Križni put napisan je iz perspektive djedova i baka, a krasi ga jednostavan i osoban stil pisanja po kojemu je prepoznatljiv Stjepan Lice. Tekst obogaćuju krasne slike križnoga puta koje su djelo pokojnoga Ive Dulčića, majstora sakralnoga slikarstva, koje krase crkvu Navještenja Marijina na otočiću Košljunu. Jeka ljubavi sadrži i fotografije djedova, baka i unučadi koje nas svojim izričajem pozivaju da postaje križnoga puta povežemo i sa svojom osobnom pričom.

Korizma je idealno vrijeme za uroniti u dubinu Božje ljubavi, stoga vas pozivamo da na ovo predstavljanje knjige gledate kao na jednu malu duhovnu obnovu koja će vam prikazati križni put iz jedne drugačije perspektive.