Ovo je priča o 557 dana provedenih u zatočeništvu i konačnom oslobođenju. Nevjerojatno svjedočanstvo o odnosu Boga i čovjeka koje nam pokazuje ljudsku malenost i Božju veličinu i snagu. Priča koja donosi potpuno drugačiju stvarnost od naše uobičajene svakodnevice. Iskustvo koje će svakoga obogatiti vjerom u živoga Boga i zahvalnošću za darovani život.

Predstavljanje će voditi Marin Periš, a o knjizi će govoriti direktor naše nakladničke kuće Salesiana don Mihovil Kurkut, urednica Nada Babić, vlč. Odilon Singbo i autor – don Tom Uzhunnalil. Nakon predstavljanja knjige, u 20 sati slijedi molitveni susret s braniteljima na koji ste također svi dobrodošli!

Podsjećamo da će don Tom propovijedati na svetoj misi na Knežiji u nedjelju, 20. listopada u 12 sati, te na Jarunu istoga dana u 19 sati, potom će u 20 sati svjedočiti o tom svom čudesnom iskustvu.

Knjigu ćete moći kupiti po cijeni od 80kn, a već ju sada možete naručiti na našoj online trgovini www.salesiana.hr po 10% nižoj cijeni.

Budući da se posjet poklapa s izvanrednim misijskim mjesecom i misijskom nedjeljom, Salezijanska provincija priredila je notes Spomeni se (i notes i naslov imaju „izvor“ u don Tomovoj knjizi), a prihod je namijenjen misionarima u Indiji.

Vidimo se!