Dragi župljani,

obzirom na nove odredbe donesene odlukom Hrvatske biskupske konferencije vezane za zaštitu od koronavirusa, od petka 20. ožujka sve se svete mise, slavlja sakramenata, sakramentala, pučke pobožnosti, župna slavlja i drugi događaji kao i svi sastanci otkazuju do daljnjega, kako unutar zatvorenih prostora, tako i na otvorenim prostorima.

Ovim vas putem obavještavamo da ćemo mi svećenici slaviti misu bez naroda te ćemo u njih uključiti sve vaše nakane i molitve.

Kroz ovo vrijeme crkva Sveta Mati Slobode bit će otvorena svaki dan za osobnu molitvu, od 7,30 do 21,30 (crkva Duha Svetoga bit će zatvorena). Molimo starije osobe od 65 godina da se ne izlažu opasnosti i ostanu doma, a isto tako i osobe s bilo kojim simptomima bolesti.

Napominjemo da će prijenos sv. mise biti svakoga dana u 18,30 preko YouTube kanala Nova Eva, a također sv. mise možete pratiti i preko Laudato TV-a svakoga dana u 7 i 18,30. O terminima prijenosa sv. misa nedjeljom obavijestit ćemo vas naknadno.

U IZVANREDNIM situacijama (smrtna opasnost, smrtni slučaj, prijava sprovoda, izvanredne nepredviđene situacije), možete kontaktirati župni ured u bilo koje vrijeme na e–mail: zupni-ured@svetamatislobode.hr ili mob: 099/ 793 22 22 (don Danijel Vidović).

Vaši svećenici salezijanci!