Dragi vjernici,

pred nama je nova pastoralna i školska godina. Kad smo se mi svećenici odlučili za svećenički i redovnički život, obvezali smo se za poslušnost našim poglavarima. Tako su se ove godine po odluci našeg provincijala dogodile personalne promjene u našoj župi. 

Ipak, najveća promjena je bila odluka Gospodina Boga da pozove k sebi pok. don Ivana Matijevića i našeg župnika pok. don Antu Vasilja. Koliko god vjerujemo da oni zagovaraju za nas u nebu, toliko je to i pogodilo našu zajednicu i župu. 

Kao posljedica premještaja ove godine iz naše župne zajednice otišli su: don Ivan Terze (premješten je u Split gdje je postao župnik u župi Marije Pomoćnice na Kmanu), don Slavko Barišić (premješten je u salezijansku zajednicu na Knežiji te će voditi Hrvatsku katoličku misiju u Sloveniji), don Mihovil Kurkut (premješten je u salezijansku zajednicu na Knežiji gdje obnaša službu direktora izdavačke kuće Salesiana) te bogoslov Vinko Rogalo (nastavlja drugu godinu pedagoške prakse u salezijanskom školskom centru u Žepču, BiH). Svima njima želimo Božji blagoslov i daljnji uspjeh u njihovim službama.

Na njihova mjesta u našu zajednicu došli su: don Danijel Vidović (imenovan je župnikom), mladomisnik don Mario Bobić (imenovan je župnim vikarom i voditeljem oratorija), don Stjepan Pasarić (imenovan je župnim vikarom i ispovjednikom) te bogoslov Josip Sarić (obavlja prvu godinu pedagoške prakse). 

Iako smo u manjem broju nego prošle godine, vjerujemo da ćemo uz vašu pomoć zajedničkim radom uspjeti u vršenju svih dužnosti. 
Mi salezijanci smo tu za vas, da vam služimo, a vi se molite za nas da u tome i uspijemo.

don Damir Stojić,
ravnatelj salezijanske zajednice