Obiteljska zajednica iz naše župe okupila se prošloga vikenda u Pastoralnom centru Plitvice, u župi Marije Majke Crkve u Mukinjama, predvođena župnikom don Antom Vasiljem. 18 obitelji te ukupno 67 članova sudjelovalo je u programu koji je trajao od petka 20. siječnja do nedjelje 22. siječnja.

Susret smo započeli zajedničkom večernjom molitvom i druženjem. U subotu, nakon molitve jutarnjeg časoslova i posjeta Nacionalnom parku te zajedničkoga ručka, u popodnevnom programu zajedno s našom djecom molili smo krunicu, a potom je uslijedilo razmatranje i svjedočanstva bračnih partnera o važnosti molitve u braku. Klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom na poseban nas je način ujedinilo u radosti i predanju cijele zajednice. Drugi dan našega susreta završili smo zajedničkom proslavom rođendana. Posebno smo se radovali završnom misnom slavlju u nedjelju kada smo zajedno sa župljanima slavili Gospodina.

Bio je ovo još jedan susret u kojemu smo svi skupa prepoznali važnost našega zajedništva i zajedničkog hoda prema Kristu kako bismo se osnaženi vratili u našu zajednicu spremni svjedočiti Njegova divna djela u našim životima.