Kreativne igre upoznavanja, ludi izazovi, kviz, tramvajske avanture: sve je to obilježilo druženje instruktora u petak, 27.11. u Oratoriju Dominik Savio. Skupilo se 50-ak instruktora željnih zabave i upoznavanja novih ljudi na najbolji mogući način: kroz igre!

A njih bome nije nedostajalo! Četiri tima raspoređena po danima u kojima volontiraju imala su jedan jedini cilj: složiti puzzle. Zvuči jednostavno? I nije baš. Puzzle smo morali zaraditi! Slikali smo se na svakakvim zanimljivim mjestima i s našim dragim salezijancima, odgonetali mozgalice, tražili blago, tehnicirali s loptom, rješavali kviz koji je sadržavao pitanja o povijesti, zemljopisu, filmu, ali i o nekim zanimljivim činjenicama o našim kreatorima kviza: voditeljima dana. Nisu izostali ni raznoliki izazovi među timovima poput otimanja marame, skidanja naljepnica s leđa i bušenja balona. Nekoliko puzzli je bilo sakriveno na raznim mjestima stoga su najodvažniji krenuli u potragu. Najzahtjevniji, ali i najzanimljiviji zadatak odnosio se na pjevanje i izvođenje sklekova u tramvaju. Možete samo pretpostaviti koliko smiješnih i sramotnih videa imamo nakon ovoga petka :)

Cilj je ispunjen: odlično smo se zabavili, upoznali nove ljude, stekli nova prijateljstva i nova iskustva! Taj cilj je ostvaren i spremno kročimo dalje šireći salezijansku duhovnost mladima slijedeći nauk don Bosca: “Spasi dušu i spasio si sve”!

GALERIJA SLIKA

M.P.