Na blagdan svetoga Stjepana Prvomučenika, nakon euharistijskoga slavlja u kojem su molitvene nakane bile za pokojne pjevače i don Petra Šimića, obilježen je završetak 'adventske vježbe' i upriličeno božićno čestitanje među pjevačima Mješovitoga pjevačkoga zbora naše župe.

Osim šezdesetak pjevača Mješovitoga zbora, adventskoj vježbi pridružili su se i župnik don Ante Vasilj te nekoliko članova – podupiratelja (bračni drugovi pjevača i prijatelji). Riječ je molitvenom hodu kroz vrijeme došašća kada svaki član na Prvu nedjelju došašća izvuče ceduljicu s imenom osobe iz zbora za koju će u tajnosti kroz došašće moliti i nastojati bolje upoznati. Na blagdan sv. Stjepana priređuje se božićno čestitanje u Zboru i otkriva se tko je za koga molio, iznose se iskustva i dijele radosni trenutci molitvenoga hoda i iščekivanja. Tako je bilo i ove godine. Smijeh, radost, poezija, pjesma, iščekivanja, iznenađenja i 'slučajnosti'.

Adventska vježba održava se dvanaestu godinu zaredom i svake godine iznova obraduje srca pjevača i doprinese još čvršćemu povezivanju, zajedništvu u Kristu i raspjevanosti Njemu na slavu.