Projekt „Šibom do znanja“, koji ste zadnje tri godine pomagali svojim dobrovoljnim prilozima za šibe za sv. Nikolu, ove je godine napokon ostvario svoj cilj. Od vaših je priloga sakupljeno 8.200 kn, pomoću kojih smo, uz asistenciju župnog Caritasa, pomogli četirima obiteljima sa 12 djece iz naše župe koje imaju većih financijskih poteškoća. Nabavljen je školski materijal za cijelu godinu za svako dijete, 5 m3 drva za ogrjev, plaćena je opomena za struju i režije, kupljene su tenisice za školu, posebni pribor za crtanje za strukovnu građevinsku školu, kalkulatori, školska torba, hrana i druge stvari.

Pomogla nam je i jedna firma sa značajnim popustima s obzirom na svrhu projekta te ovim putem i njima zahvaljujemo na potpori. Cijeli projekt organizirali su i vodili salezijanci suradnici iz naše župe uz neizmjernu pomoć mladih instruktora i djece iz školske grupe Družbice Bezgrešne Marije, koja djeluje na prostoru naše župe.

U ime svih spomenutih, zahvaljujemo svim župljanima na potpori i novčanim prilozima kroz ove tri godine te vas sve pozivamo da i dalje pomažete ovaj projekt kako bi kroz njega mogli pomagati potrebite obitelji naše župe da lakše školuju svoju djecu.

Vaši salezijanci suradnici i mladi Družbice Bezgrešne Marije.