Početkom nove školske godine sastali su se članovi "Školske grupe DBM" uz prisustvo don Ivana Marijanovića, don Filipa Tomića te bogoslova Marija Bobića.
Sastanak je započeo kratkom molitvom i nakon toga rekapitulacijom prošle školske godine. Osnovano je "Upravno vijeće" koje broji osam članova koji su ujedno i voditelji timova za pojedine aktivnosti grupe. Lana Ivanjek je imenovana predsjednicom "Upravnog vijeća" "Školske grupe DBM", dok je Bruno Cvitanović imenovan predstavnikom u Vijeću mladih.

Družbica Bezgrešne Marije s radom započinje od ponedjeljka 9. rujna, s time da će u početku svakog dana 5 instruktora dežurati za pomoć oko pisanja domaćih zadaća, a s instrukcijama po rasporedu započeti ćemo 9. listopada.

Dva tjedna prije službenog početka instrukcija početi ćemo pozivati djecu nakon nedjeljnih svetih misa te će timovi instruktora dežurati poslije svetih misa za upisivanje djece.
Radujemo se ponovnom druženju s djecom i aktivnostima koje su pred nama te pozivamo svu djecu da se prijave u Školsku grupu DBM!