Na poziv hrvatskoga skladatelja i dirigenta mo. Ivana Žana, koji ove godine obilježava trideset godina glazbenoga rada, Mješoviti pjevački zbor naše župe sudjelovao je u prigodnome koncertu u nedjelju 22. rujna u crkvi Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu.

Svojim pjevanjem i izvedbom počastili su samoga skladatelja te okupljenim slušateljima predstavili dio skladateljeva crkveno-glazbenoga opusa za mješovite zborove. Tom prigodom izveli su skladbe „O ljubavi svih vjernika“, „Gospodin me proniče“ u kojoj je kao solist nastupio fra Zvonimir Pavičić i uz orguljsku pratnju orguljašice prof. Anite Kaić Poslek, te „Zdravo, Djevo čista“. Zborom je ravnala prof. Maruša Bartolić.

Uz naš župni zbor na koncertu su nastupili solisti Opere HNK-a iz Zagreba i iz Splita: Vitomir Marof, Ivica Trubić, Željka Martić, Joško Lešaja, Vinko Maroević i Božo Župić, zatim Mješoviti zbor crkve sv. Pavla iz Retkovca pod ravnanjem mo. Josipa degl'Ivellija te orguljaš prof. Marijo Penzar.

Skladatelj, dirigent, glazbeni pedagog i orguljaš prof. mr. Ivan Žan diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu 1983. nakon čega odlazi na studij kompozicije u Beč gdje je i magistrirao. Od 1992. do 2007. godine boravi u Njemačkoj gdje se uz studij bavi i pedagoškim radom te obnaša dužnosti zborovođe i orguljaša.

Trenutno radi kao stručni glazbeni suradnik u Centru za kulturu Novalje.

Ivan Žan našim je vjernicima najpoznatiji po otpjevnome psalmu „Gospodin je pastir moj, zla se ne bojim jer on je sa mnom“ kojega je uglazbio a rado se pjeva u svim hrvatskim krajevima.