Dragi učenici i roditelji!  INSTRUKCIJE SU POČELE, od ove godine U NOVOM PROSTORU!  Školska grupa „Družbica Bezgrešne Marije” i ove godine organizira besplatne instrukcije za učenike osnovnih i srednjih škola.

S početkom školske godine 2012/13. počele su i instrukcije kod Don Boscovih volontera i to od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu od 20 do 22 sata u novim prostorijama- u zavjetnoj crkvi Svete Mati Slobode (učionice – dvorana Marije Pomoćnice)!

Instrukcije „kod Don Bosca“ održavaju se za učenike svih razreda osnovnih i srednjih škola i to iz predmeta – hrvatski jezik, matematika, fizika, kemija, engleski jezik, njemački jezik, biologija, računovodstvo te svi ostali predmeti za niže razrede osnovne škole, a sve radi stvaranja radnih navika za cijeli život i pružanja pomoći mlađim naraštajima da što lakše savladaju gradivo potrebno za ostvarivanje što boljih rezultata u školi i to – kontinuiranim radom tijekom cijele godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uz to što učimo, neizostavni su i molitva, igra, pjesma, zabava, a nerijetko organiziramo i izlete, druženja, proslave, te sudjelujemo na svim događanjima u župi i općenito u našoj salezijanskoj

Naziv „Družbica Bezgrešne Marije” nadahnut je djelom salezijanskog sveca Dominika Savia koji je 1856. godine utemeljio originalnu „Družbicu Bezgrešne“ da bi „potajno“ i u slobodno vrijeme pripomogao svom učitelju Don Boscu. Umro je s nepunih 15 godina svetom smrću.

Raspored instrukcija:

„Ne mogu činiti velike stvari, ali mogu činiti i najmanje stvari na veću slavu Božju.“ (Sveti Dominik Savio)