U ponedjeljak 27. veljače u 18h održan je sastanak u vezi proljetnog početka Katoličke malonogometne lige. Na sastanku su bili prisutni voditelji malonogometnih ekipa iz naše župe. Na početku sve prisutne i nakon uvodne molitve pozdravio je povjerenik za pastoral mladih vlč. Ivica Budinšćak.

Ovogodišnju proljetnu sezonu KMNL-a koja je počela 10. ožujka na športskim terenima u Kušlanovoj ulici u Zagrebu obilježit će nekoliko projekata Ureda za pastoral mladih i Odjela za šport, a to su Misije u gradovima i križni put na Ksaveru.

Sv. misa za početak proljetnog dijela KMNL-a održana je na 3. korizmenu nedjelju 11. ožujka u zagrebačkoj katedrali u 18:00 sati. Misu su animiraju članovi KMNL-a. Nakon te mise uslijedilo je prekrasan susret sa kardinalom Josipom Bozanićem.

U utorak 13. ožujka križni put i katehezu za športaše u 17:00 sati u zagrebačkoj prvostolnici predvodio je pomoćni biskup zagrebački mons. Mijo Gorski.

Križni put za članove KMNL na Ksaveru koji će održati 30. ožujka u 20:00 sati predvodit će kardinal Josip Bozanić. Dakle, čeka nas zanimljivo športsko proljeće prožeto duhovnim aktivnostima na koje potičemo sve članove kmnl, a posebno one iz naše župe.

Tradicionalni Uskrs kup ove godine održat će se 21. travnja, a zadnje kolo kmnl predviđeno je za 19. svibnja.

Na internet stranici  Odjela za sport  http://pastoralsportasa.hr/ mogu se pronaći sve informacije o ligama i ekipama koje se natječu.

Našu župu u seniorskom KMNL-u predstavljaju tri ekipe: u 1. ligi ekipa Duh Sveti, u 2. ekipa Sveta Mati Slobode 1 i u 3. ligi ekipa Sveta Mati Slobode.

Kao što je gore navedeno vodstvo lige i naš povjerenik za pastoral mladih uz športska natjecanja pripremili su za nas(športaše) i bogat duhovni program da bi se mogli dostojno pripremiti za najveći kršćanski blagdan Uskrs.