U športskoj dvorani OŠ „Bartol Kašić“, u prijepodnevnim je satima u subotu 28. siječnja održan je malonogometni turnir Sv. Ivan don Bosco 2012. na kojem je nastupilo pedesetak župnih sudionika (1.– 5. r.) uz gostujući NK Šparta Elektru i ekipu iz župe Marije Pomoćnice s Knežije.

Turnir je započeo standardno oko 9 sati. U uvodnoj molitvi župnik don Ante pozdravio je sve prisutne mališane i njihove roditelje te im na zanimljiv i zabavan način dočarao tko je to uopće bio Ivan Bosco.

Utakmice su bile napete, uzbudljive i pune preokreta. Malonogometaši su pokazali pravi natjecateljski duh i karakter. Igralo se do zadnjeg sučevog zvižduka punom snagom i borilo se za svaki bod.

Nakon punih 4-5 sati nogomet turnir je priveden kraju. Svi su bili izmoreni nakon odličnih utakmica, ali i s velikim osmjesima na licima što zbog pobjeda, a što zbog novih prijateljstava koja su sklopljena.

Prvo i drugo mjesto osvojili su dvije momčadi naše župe, čestitamo.

Ukratko to bi bilo to, a svakako pogledajte galeriju slika jer kao što znate, slika govori 1000 riječi.

GALERIJA SLIKA

S radošću i veseljem iščekujemo toplo vrijeme i povratak na parkiralište SMS-a gdje ćemo nastaviti s Don Boscovim subotama…