Nakon gotovo sto godina napokon je započeo i drugi dio Katoličke malonogometne lige.

U ponešto izmjenjenom sastavu što se tiče organizacijskog djela same lige, no to nas ne zanima. Nas zanimaju „Duhovi“, koji su, pogađate, startali pobijedom.

U zimskoj stanci momčad Duha Svetoga odlično se individualno pripremala za nastavak sezone, što se vidjelo i u subotnjem nastupu, gdje je stradao nesretni  „Jere“. Momčad Sv. Jeronima popila je sedam gorkih pilula spravljenih u laboratoriju čuda na Jarunu. Duh Sveti : Sveti Jeronim 7:0.

Prije samog početka utakmice „Duhovi“ su obavili zajedničko slikanje s fotografijom tragično preminulog bivšeg člana krizmaničke momčadi, Ivana Mamića te su minutom šutnje odali posljednju počast dragom Ivanu.

Potaknuti vrtlogom emocija dečki su ekspresno došli do vodstva i starom „Jeri“ naprosto nisu dali disati. Gudek je očito u zimskoj stanci dobro utvrdio skijaško znanje na padinama austrijskih skijališta te je prekrasnim slalomom načeo mrežu Jeronimaša. Da nebi bilo zabune isto je ponovio i par minuta kasnije. „Duhovi“ vode 2:0

Vidjevši kako Gudek s lakoćom zabija, Ježić odlučuje da bi i on htio postići pokoji pogodak. S dvije prekrasne akcije „Duhova“ i Ježićevom nepogrešivom egzekucijom rezultat je već 4:0.

Uz svu silu lepršavih i atraktivnih dodavanja momčad Duha Svetoga se u treptaju oka pojavljuje pred golom Jeronima i samo je pitanje koliko će puta njihov golman do kraja  susreta vaditi loptu iz mreže. Da budu zastupljeni svi elementi pozitivnog rada u momčadi pobrinuo se poletarac iz omladinskog pogona Robi Markušić zvani „Novi profil“ koji u maniri rutinera s još dva pogotka podebljava rezultat.Duh Sveti- Sveti Jeronim 6:0.

I šećer na kraju, „stara iskusnjara“ Josip Košutić prekrasnim je pogotkom zacementirao „Jeru“ , a sebi osigurao titulu najboljeg igrača susreta, što je objektivno i bio. Konačni rezultat Duh Sveti – Sveti Jeronim 7:0

Također treba napomenuti da su Duhovi nastupili bez velikog broja prvotimaca, ali s gromoglasnim povicima izbornika današnjeg susreta Dobranskog, „ligamentušama“ Đure Tumpaka, Gudeljevićevim krakovima, mjesta za loš rezultat jednostavno nije bilo. Kada se tome pridoda i momčadski duh Marka Grdića i „prncipi“ Srđana Voćaneca momci iz Sv. Jeronima su još i dobro prošli.

Realno najuvjerljivija partija „Duhova“ i stoga je jednoglasno odlučeno da se svim momcima dodjeli ocjena 10.

U popodnevnim satima održana je i neobavezna sv.misa za početak odbojkaške lige i KMNL-a gdje su momci s Jaruna također zaslužili čiste desetke iz duhovnosti, jer su se jedini momčadski pojavili na misi.

Poneseni dobrom atmosferom na i uokolo terena „Duhovi“ su otišli spojiti ugodno s korisnim te su viđeni u jednom novozagrebačkom kafiću kako uz napitke i zvukove harmonike skautiraju svog idućeg protivnika.